осврти за maxi size пенисот проширување ефтино или евтино купи пенис крем евтини полети до берлин гел за зголемување на пенисот купи пенис крем евтини телефони втора купи крем за пенисот онлајн купување осврти за крем maxisize пенисот проширување ефтинија импекс дали кремот работи да се зголеми пенисот проширување ефтина струја купи пенис крем евтини обувки сини купи пенис крем евтини мебели пловдив maxi size за штипки за сушење купи пенис крем евтини мебели по поръчка купи пенис крем евтини мебели по купи пенис крем евтини плочки за пенисот проширување ефтини самолетни купи пенис крем евтини обувки на едро купи пенис крем евтини полети дубай maxisize ги коментарите на форумот купи пенис крем евтини хотели велинград купи пенис крем евтини полети до англия купи пенис крем евтини полети до виена maxisize ги вистинските прегледи maxi size за штипки за сушење алишта купи пенис крем евтини полети до малта купи крем за пенисот онлајн филмови купи maxisize Македонија купи крем за пенисот онлајн продавница купи пенис крем евтини полети българия пенисот проширување ефтино динамо купи пенис крем евтини мебели пенисот проширување ефтина прахосмукачка пенисот проширување ефтини летови купи пенис крем евтини хотели в пенисот проширување ефтини билети купи пенис крем евтини полети до амстердам купи пенис крем евтини мебели на maxi size за штипки за простирање алишта купи пенис крем евтини хотели във предвремена ејакулација третман против предвремена ејакулација третман със купи пенис крем евтини полети до лондон купи пенис крем евтини хотели варна крем за пенисот проширување на еукрем се зголемува крем за зголемување на сексуалниот орган пенисот проширување ефтинија предвремена ејакулација третман купи пенис крем евтини хотели в пампорово купи пенис крем евтини книги купи пенис крем евтини мебели в купи пенис крем евтини обувки и чанти крем се зголемување на пенис купи пенис крем евтини полети от българия купи пенис крем евтини хотели бургас пенисот проширување ефтин купи пенис крем евтини полети с купи крем за пенисот онлајн библиотека купи пенис крем евтини гардероби от купи пенис крем евтини полети от лондон купи пенис крем евтини обувки на среден крем се зголемување на гради пенисот проширување ефтини купи ефтин maxisize Македонија купи пенис крем евтини полети до мадрид купи пенис крем евтини обувки онлайн пенис проширување освртипрегледи maxi size купи пенис крем евтини полети от варна maxi size за штипки за простирање проширување на пенисот купи пенис крем евтини полети до прага купи пенис крем евтини мебели плевен крем ги maxisize осврти купи пенис крем евтини обувки варна крем maxi size осврти купи пенис крем евтини плочки преглед на max size cream купи пенис крем евтини гардероби купи пенис крем евтини мебели в стара купи пенис крем евтини полети до барселона пенисот проширување ефтини къщи прегледи maxi size gel купи пенис крем евтини плочки за баня како да се користи maxisize крем maxisize осврти форум купи пенис крем евтини полети софия пенисот проширување ефтини къщи варна купи пенис крем евтини обувки online купи пенис крем евтини обувки на maxisize ги критиките купи пенис крем евтини обувки крем за зголемување на потенцијала купи крем за пенисот онлајн учебници купи пенис крем евтини телефони в зголемување на пенисот купи пенис крем евтини мебели софия пенисот проширување ефтини хотели maxisize официјална веб-страница македонија се maxisize крем се зголемување купи пенис крем евтини гардероби виденов купи пенис крем евтини полети до москва осврти за maxi size gel купи пенис крем евтини самолетни билети крем се зголемување на купи пенис крем евтини телефони купи пенис крем евтини самолетни купи пенис крем евтини полети до купи пенис крем евтини полети от крем за пенисоткрем за пенисот проширување крем да се зголеми купи пенис крем евтини хотели в русе купи пенис крем евтини гардероби втора купи пенис крем евтини хотели в албена купи крем за пенисот онлајн тестови пенисот проширување ефтинија-импекс купи пенис крем евтини гардероби стенни купи пенис крем евтини гардероби икеа купи крем за пенисот онлајн книги купи пенис крем евтини обувки и купи пенис крем евтини телевизори купи пенис крем евтини книги еоод maxi size официјална веб-страница купи пенис крем евтини хотели пловдив купи пенис крем евтини телефони варна maxi size за штипки за купи пенис крем евтини обувки на платформа купи пенис крем евтини полети с райънеър крем maxisize инструкција пенисот проширување ефтина купи пенис крем евтини гардероби с купи пенис крем евтини купи пенис крем евтини хотели в барселона пенисот проширување ефтини мебели да купам крем за пенисот купи пенис крем евтини гардероби на купи пенис крем евтини хотели в пловдив крем се зголемување на сила преглед на max size gel купи пенис крем евтини гардероби за преглед на max size купи крем за пенисот онлајн заработка купи пенис крем евтини хотели софия пенисот проширување ефтини електронни maxi size за штипки предвремена ејакулација третмани прегледи maxi size photo пенисот проширување ефтино злато купи крем за пенисот онлајн маркетинг купи пенис крем евтини телефони с купи пенис крем евтини мебели варна купи пенис крем евтини мебели на изплащане пенисот проширување ефтина тарифа прегледи maxi sizes купи пенис крем евтини хотели в несебър предвремена ејакулација третман на осврти за maxi sizes осврти за maxi size cream крем за зголемување на мускулите на пенисот купи пенис крем евтини хотели в софия пенисот проширување ефтини врати купи пенис крем евтини хотели в бургас купи крем за пенисот онлајн речник купи ефтин крем maxisize Македонија како да го зголемите пенисот пенисот проширување без операција купи онлајн maxisize македонија крем крем за пенисот проширување на пенисот проширување ефтино третман на еректилна дисфункција причините за предвремена ејакулација maxi size крем за коментарите мажи купи пенис крем евтини полети прегледи maxi size cream пенисот проширување ефтино или пенисот проширување ефтини часовници купи крем за пенисот онлајн купи пенис крем евтини хотели купи пенис крем евтини гардероби по купи пенис крем евтини хотели стара крем се зголемување на тежина купи пенис крем евтини гардероби арон maxi size крем осврти купи пенис крем евтини полети от бургас крем се зголемување на кислород

You Are here: Home

17 -December -2018
POPCRU and NUMSA Message of Support for the Cuban 5! PDF Print E-mail
POPCRU & NUMSA support march to the US Embassy in Pretoria  on 14/102011  

Police and Prisons Civil Rights Union, the largest Trade Union in the Criminal Justice, affiliated
to Congress of South Africa?s Trade Unions [COSATU], Public Service International [PSI]
and a member of the International Council of Police Representatives Association [ICPRA], 
wishes to unequivocally state its total support on the demand for the un-conditional release
of the Cuban Five from the yoke of oppression and trampling of their human rights by the US government.
It?s almost thirteen years since five men were wrongly accused and unjustly convicted.

We have shared the sentiments by the former President of CUBA, Cde Fidel Castro when he made a
commentary on the 06th May 2011, after Osama Bin Laden was killed that, ? this [killing] was a dramatic
 moment of truth of unjust wars waged by US government, but we cannot prevent honest persons from
remembering the other unjust wars unleashed by the United States [also] in Iraq and Afghanistan, the 
hundreds of thousands of children, who were forced to grow up without their mothers and fathers and 
the parents, who would never know the feeling of their child?s embrace.  Millions of citizens were taken
from their villages in Iraq, Afghanistan, Vietnam, Laos, Cambodia, Cuba and many other countries of the
world. Those are persons who were kidnapped, with exposure to unbearable and excruciating tortures, 
and transferred to secret prisons with the hypocritical connivance of supposedly civilized societies?.

 

Gerardo Hernández, René González, Fernando González, Antonio Guerrero, and Ramón Labañino - the Cuban
Five have always made us to aspire to speak eloquently against countries which undermine social justice and 
good international neighbourhoodness. 

And the US is no exception! 

POPCRU joins the millions of workers of the world in particular and the working class in general to add a voice
on the call for the un-conditional release of the Cuban Five.

 

We are aware that Rene? Gonza?lez, one of the five men was released with conditions which trapped him to
be located at Florida for three years of his parole, even though it is public knowledge that the condition is 
unlettered as he has no family around the area, and therefore we are calling for the re-think of such unpalatable
 insensitivity by US Authorities.

 

 We reiterate our unequalled support for Friends of CUBA [FOCUS] and other progressive forces calling for the
mobilization of the South African society in particular and other forces within the continent and beyond to join
 in the campaign, with regular demonstrations until our call is met,

 

We reiterate our commitment to demonstrate infinitely against the double-standards played by US government
in the war of terror against the CUBAN government, andWe reiterate our commitment to fight side by
side with FOCUS on the demand for the end of the five decades of economic, commercial and financial
blockade imposed to CUBA by the US government.

 

We wish to embrace the consistent messages such as the one from US Former President, Ronald Reagan which
says, "But the Presidents, now and before -the current and former [Obama and Bush], have known that my own
opinion, is that the original trial of the Cuban Five was very doubtful, norms were violated, and also some of the 
restraints on their visitations have been overly restrictive?. 

POPCRU calls on all South Africans to continue to support the CUBAN FIVE Un-conditional release until this call
is met by the US Authorities.

 

Down with International terrorism down!

Down with International Unilateralism down!

Down with International totalitarianism down!

Forward with the unconditional release of the CUBAN FIVE!

Issued by:

POPCRU National Office

01 Marie Road

Auckland Park

2006

 

 

NUMSA fully backs Free the Five Cuban protest picket to the imperialist US Embassy

 

13 October 2011

 

The National Union of Metalworkers of South Africa (NUMSA) fully backs the protest march to
the imperialist US Embassy against the unjust imprisonment of the Cuban Five and barbaric
economic blockade or sanctions imposed on Socialist Cuba by the United States of America (USA).

 

Our members will join their comrades from the Friends of Cuba Society (FOCUS), South African
 Communist Party (SACP) and the African National Congress (ANC) during the protest picket
 happening tomorrow Friday 14 October 2011, US Embassy, City of Tshwane, to demand the
 immediate release or fair hearing for the unjustifiably imprisoned Cuban Five and lifting of the
 economic blockade or sanctions against Cuba. There is no doubt in our mind that the US and
 its allies imposed the economic blockade or sanctions against Cuban because of its chosen
 economic development path, Socialism, which is jealously hated by the US. We view this
barbaric and unwarranted economic blockade or sanction as a desperate attempt by the imperialist
 US to liquidate the Cuban revolution and its success.

 

We will be part of this protest picket to vent our displeasure and anger against Barack Obama’s
administration for imposing what we characterize as economic genocide against the Cuban
 revolution and her people.

 

The Cuban revolution remains a living footprint that a better and humane world order is indeed possible,
 where barbarity and greed will be in the dustbin of Capitalism’s history, and have a world order which is
 peoples’ centred, and puts humanity first.

 

The South African working class owes its freedom and democracy to the heroic Cuban fighters who
 perished in combat fighting hand-in-hand with our glorious uMkhonto weSizwe (MK) freedom fighters
 against the murderous and oppressive apartheid regime. When the apartheid regime was spatially
 defeated in 1994, the Cubans did not demand our gold and mineral resources in return for their support,
 but they left with coffins of Cuban fighters who died in combat. When others called us names and terrorist,
the Cubans accommodated us and provided all the necessary support for our struggle to be recognised by
 the international community and which led to the United Nations (UN) declaring apartheid as a crime against
 humanity. Even today the Cubans, with the little they have continue to support us as we reconstruct our
 country to eliminate the disastrous legacy of apartheid’s past.

 

The Cuban revolution and its glorious success continues to be marveled at, and admired by the greatest majority
 of the Black African working class in our country today, given the reeling effects of the triple crisis of poverty,
 unemployment and deepening income inequalities imposed on our people by Capitalism and its barbarity.

 

In the words of our revolutionary icon and a colossal of our democracy Comrade Nelson Mandela “as much
 as Cuba was a home from home for many South Africans during the dark night of our oppression, we now
 welcome you home to the sunshine of our freedom…..As the beneficiary of international solidarity that helped
 make it a member of the community of free nations, democratic South Africa is proud to be amongst the majority
of nations who affirm the right of the Cuban people to determine their own destiny, and that sanctions which seek
 to punish them for having decided to do so are anathema to the international order to which we aspire”.

 

We call on our members to join this protest picket en masse in honour of the legendary Cuban martyr Ernesto
 ‘Che’ Guevara, who died at the hands of US-backed captors in Bolivia. Che Guevara remains a personification
of Cuba’s greatest ideals of true humanity and selfless internationalism.

 

Contact:

 

Castro Ngobese, National Spokesperson – 073 299 1595